Confidențialitate Copiii Regelui

Ultima actualizare: 14 februarie 2023

Această Politică de confidențialitate descrie politicile și procedurile noastre privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. atunci când utilizați aplicația Copiii Regelui și vă informează despre drepturile dvs. de confidențialitate.

Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a furniza și îmbunătăți serviciul aplicației. Prin utilizarea acesteia, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această Politică de confidențialitate.

DESPRE APLICAȚIE

Copiii Regelui este o aplicație pentru telefoanele mobile ce folosesc sistemele de operare Android sau iOS, dezvoltată de departamentul de Administrare Creștină a vieții al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România.

Aplicație este destinată copiilor cu varste cuprinse intre 7-15 ani, și le permite acestora să noteze gânduri, evenimente și obiective personale despre viața spirituală, socială, sănătate și dezvoltare intelectuală. Aplicația este organizată sub forma unui jurnal personal al copilului în care poți însemna informații despre:

• Texte favorite din Biblie

• Lista cu subiecte și persoane pentru rugăciune

• Informații despre sănătatea personală, corp și mișcare

• Cunoștințe noi și hobby-uri

• Activități de voluntariat și practici de comportament adecvat

• Activități la școală, în familie și la biserică

• Administrarea finanțelor personale

Copiii vor putea vedea și marca anumite tipuri de însemnări ca fiind preferate, le vor putea edita și extrage rapoarte ale activității lor pentru a le împărtăși cu prietenii/părinții și mentorii lor.

ACCEPTAREA TERMENILOR DE FUNCȚIONARE

Prin  descărcarea și  folosirea  aplicației Copiii Regelui acceptați aceşti  Termeni  și condiții  de utilizare. Biserica Adventista de Ziua a Saptea din Romania poate să modifice acești Termeni și condiții de utilizare oricând, cu scopul de a îmbunătăţi serviciul. Veți fi informat de fiecare data cand Termenii si conditiile au fost schimbati și va vom solicita acceptul Dvs. explicit pentru a putea continua utilizarea aplicatiei.

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal

Ce date colectam

Pentru utilizarea aplicației este nevoie de un cont de utilizator, ce presupune 

  • adresa de email
  • nume

In afara de acestea, aplicația se mai folosește de alte categorii de date (optionale)

  • numele părinților, al mentorului
  • școala, anul de studiu
  • biserica pe care o frecventează
  • înălțimea și greutatea 

Folosirea datelor cu caracter personal

Aplicația se va folosi de datele cu caracter personal cu scopul strict de a permite utilizatorilor 

  • sa creeze un cont pe aplicația Copii regelui
  • sa se folosească de toate functionalitatile aplicației

Păstrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate numai atât timp cât este necesar pentru scopurile prevăzute în această Politică de confidențialitate. Vom păstra și folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în măsura în care este necesar pentru a ne conforma obligațiilor noastre legale (de exemplu, dacă ni se cere să păstrăm datele dumneavoastră pentru a ne conforma cu legile aplicabile), pentru a rezolva litigiile și a pune în aplicare acordurile și politicile noastre legale.

Ștergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Aveți dreptul de a șterge sau de a solicita să asistăm la ștergerea datelor cu caracter personal pe care le-am colectat despre dvs. Aplicatia Copiii regelui a implementat o functionalitate dedicata pentru stergerea în întregime a contului (în ecranul de detalii ale utilizatorului). Puteți folosi butonul dedicat de “Ștergere cont” din aplicație sau ne puteți contacta prin email la copiiiregelui@adventist.ro

De asemenea, puteți actualiza, modifica sau șterge informațiile Dvs. în orice moment, conectându-vă la Contul Dvs., dacă aveți unul, și vizitând secțiunea de detalii utilizator  a contului care vă permite să gestionați informațiile Dvs. personale. De asemenea, ne puteți contacta pentru a solicita acces la, corecta sau șterge orice informații personale pe care ni le-ați furnizat.

Modificări ale acestei Politici de confidențialitate

Putem actualiza Politica noastră de confidențialitate din când în când. Vă vom informa cu privire la orice modificare prin publicarea noii Politici de confidențialitate pe această pagină.

Vă vom anunța prin e-mail și/sau printr-o notificare vizibilă despre Serviciul nostru, înainte ca schimbarea să devină efectivă și vă vom actualiza data „Ultimei actualizări” din partea de sus a acestei Politici de confidențialitate.

Sunteți sfătuit să revizuiți periodic această Politică de confidențialitate pentru orice modificări. Modificările aduse acestei Politici de confidențialitate sunt efective atunci când sunt postate pe această pagină.

Contactaţi-ne

Dacă aveți întrebări despre această politică de confidențialitate, ne puteți contacta prin email: copiiiregelui@adventist.ro