Apelul pentru Zecimi Video

Anunțuri 3 martie 2020

Pentru momentele de pregătire în vederea închinării prin zecimi și daruri în cadrul Serviciului Divin de la 11 la 12, Conferința Generală pregătește în fiecare an un material scris pe care fiecare dintre dumneavoastră îl aveți la dispoziție.

Începând cu Sabatul din 1 februarie 2020, alături de acest material scris (Broșura pentru zecimi și daruri/ Textul pentru zecimi/ Apelul pentru zecimi și daruri) este pregătit și un material video care conține același mesaj. Dumneavoastră aveți posibilitatea să alegeți: citiți doar textul pentru zecimi și daruri, puneți doar materialul video, sau folosiți ambele resurse.

Fiecare biserică e liberă să aleagă varianta care se potrivește cel mai bine cu specificul și programul ei.

În cazul în care nu folosiți materialul video în cadrul Serviciului Divin, recomandăm ca aceste materiale să fie folosite în alte ocazii, cum ar fi programele de isprăvnicie sau întâlnirile din Sabat după amiază.

Această resursă este disponibilă atât în limba română, cât și în limba maghiară, pe website-ul Resurse si pe canalele youtube: Departamentul Isprăvnicie și Szombatiskola és Személyes Szolgálatok.